Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Solidarnost na djelu

Uspješno je provedena akcija Solidarnost na djelu u kojoj smo prikupili 3.946,40 kuna, 55 kilograma hrane i 20 kilograma higijene.
Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su donacijama podržali našu akciju. Posebno veliko hvala volonterima bez kojih akcija ne bi bila ovako uspješna i vidljiva, a to su Sanja Zrnić,Sabina Lasan, Karina Marić, Martina Tabula, Marija Birin, Ivana Lučić- Jozak, Franka Lipić, učiteljici Ivani Mikulandri i neumornim učenicama 7A razreda O.š. Vodice Niki Brnardić i Sashi Ianachi Ćopić. Zahvaljujemo i Klubu darivatelja krvi koji nam je ustupio prostor za sortiranje donacija, kao i našem portalu Infovodice koji nas u svim našim aktivnostim vjerno prati i promovira.
Prikupljena financijska sredstva će biti uplaćena na izdvojeni račun Crvenog križa Vodice i služit će za kupnju hrane, higijene, školskih knjiga, pribora i sl. Za korisnike našeg društva, hrana i higijena će biti sortirana i podjeljena starijimi korisnicima. Moramo napomenuti kako se akcija provodi i u našim školama putem bonova Crvenog križa.