Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Održana uvodna konferencija za medije projekta “Aktivni zajedno”

Održana uvodna konferencija za medije projekta “Aktivni zajedno”
Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Vodice, dok su partneri Gradsko društvo Crvenog križa Biograd Na Moru i Gradsko društvo Crvenog križa Knin.
Cilj projekta Aktivni zajedno osnaživanje je kapaciteta organizacija civilnog društva za pružanje i provedbu programa aktivnog starenja koje doprinose povećanju socijalne uključenosti i kvalitete života osoba starije životne dobi.
Ukupna vrijednost projekta je 1.285.155,90 kn od čega je 85% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz proračuna RH.
Projekt je predstavila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Vodice ujedno i voditeljica projekta Marijana Biluš , aktivnosti koje se provode i koje će se tek provoditi u Vodicama predstavio je projektni asistent i koordinator aktivnosti u Vodicama Sami Bach Khojah. Aktivnosti projekta „Aktivni zajedno“ koje se provode u pri Crvenom križu Biograd na Moru predstavila je Franka Troskot ravnateljica Crvenog križa Biograd na Moru. Za aktivnosti projekta „Aktivni zajedno“ koje se provode u Kninu zadužena je djelatnica Gradskog društva Crvenog križa Knin ujedno i asistentica projekta Sandra Đulabić.
Napominjemo kako je konferencija za medije održana u skladu sa svim epidemiološkim mjerama za prostor u kojima je održavanja.