Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Mjesec solidarnosti u Vodicama.


10. listopada 2019. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Vodice je započelo 47. Akciju Solidarnost na djelu prikupljanjem donacija za one kojima je to najpotrebnije. U prva dva dana akcije građani su donirali 3.171,60 kuna , 150 kilograma hrane i 30 kilograma higijene.

Akcija prikupljanja donacija traje cijeli mjesec, a provodi se kroz Osnovne škole u Vodicama i Čisti Velikoj. Građani koji imaju namjeru donirati hranu i higijenu, a to nisu bili u mogućnosti ovih dana to mogu učiniti u Hipermarketu Djelo u Vodicama u kojem je postavljena košara za donacije Crvenog križa Vodice ili mogu posjetiti prostorije Gradskog društva Crvenog križa Vodice i priključiti se!

Ovim putem najiskrenije se zahvaljujemo svim građanima koji su svojim donacijama podržali ovu vrijednu akciju Hrvatskog Crvenog križa, koja se provodi već 47. put s ciljem pomaganja ljudima u potrebi. Zahvaljujemo se i vrijednim volonterkama Marti Kendeš, Katarini Marić i Mariji Birin koje su izdvojile vremena za pomoć korisnicima našeg društva.

Sva prikupljena financijska i materijalna sredstva namijenjena su za korisnike Crvenog križa Vodice.

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima , pomognu onima kojima je to najpotrebnije.