Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu projekta “Nove mogućnosti 4” kroz program Zaželi

Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta “Nove mogućnosti 4!”

Grad Vodice objavio je javni poziv za zapošljavanje u sklopu projekta “Nove mogućnosti 4!”, koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda plus

Grad Vodice objavio je javni poziv za zapošljavanje u sklopu projekta “Nove mogućnosti 4!”, koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda plus.

Projekt ima za cilj unaprijediti kvalitetu života starijih osoba i osoba s invaliditetom na području Grada Vodica kroz pružanje socijalnih usluga koje doprinose socijalnoj uključenosti i prevenciji institucionalizacije.

Za realizaciju ovog ambicioznog projekta, čija ukupna vrijednost iznosi 1.275.000 eura, potrebno je zaposliti osoblje za pružanje navedenih socijalnih usluga. Ovo predstavlja izvrsnu priliku za zapošljavanje na određeno vrijeme za osobe koje žele doprinijeti zajednici i raditi na poboljšanju života starijih osoba i osoba s invaliditetom.

Zapošljava se 25 osoba na određeno vrijeme do 34 mjeseca koje će pružati socijalne usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u okviru programa Zaželi – prevencija institucionalizacije

Radni zadaci uključivat će direktnu podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom u njihovim domovima, pomoć u svakodnevnim aktivnostima, pružanje emocionalne podrške, kao i organizaciju i provedbu različitih aktivnosti koje doprinose njihovoj socijalnoj uključenosti. Kroz projekt “Nove mogućnosti 4!”, Grad Vodice stremi ka stvaranju inkluzivne zajednice u kojoj svaka osoba ima priliku za kvalitetan i ispunjen život.

Cilj projekta nije samo pružanje neposredne podrške potrebitima, već i dugoročno poboljšanje socijalnih usluga na području Grada Vodica. Kroz ovaj projekt, Grad Vodice želi postaviti temelje za održivo pružanje socijalnih usluga koje će biti dostupne svim građanima kojima su potrebne.

Zainteresirani kandidati pozivaju se da se prijave na javni poziv i pridruže timu koji će raditi na ostvarivanju ovih plemenitih ciljeva. Ovo je jedinstvena prilika za zapošljavanje koja nudi mogućnost za osobni i profesionalni razvoj, kao i za doprinos stvaranju bolje i uključivije zajednice.

Za više informacija o uvjetima prijave i načinu prijave, zainteresirani kandidati mogu posjetiti službenu web-stranicu Grada Vodica   https://www.grad-vodice.hr/gradska-uprava/natjecaji-i-pozivi/2024/ponovljeni-javni-poziv-za-prijam-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijeme-u-sklopu-projekta-nove-mogucnosti