Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Božićni paketi za potrebite

Akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za najpotrebitije korisnike Crvenog križa Vodice
U ovoj izazovnoj godini, možda više nego ikada, čovječanstvu je potrebna solidarnost.
Posljednjih mjeseci stanovništvo Republike Hrvatske, pa tako i našeg grada suočeno je s velikim izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa. U posebno teškoj situaciji nalaze se osobe koje su i ranije živjele u teškim uvjetima, nerijetko i na rubu siromaštva.
Crveni križ vodice skrbi o 150 kućanstava i obiteljima lošijeg financijskog statusa. S obzirom da nam se iz dana u dan sve veći broj ljudi obraća za pomoć u hrani i higijeni ovim putem molimo građane za pripomoć.
Organiziramo akciju prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za najpotrebitije u ovom adventskom vremenu kako bi svima osigurali primjeren Božić i božićne blagdane.
Unatoč činjenici da smo u pandemiji svi zajedno te da svi na osobnoj razini prolazimo kroz razna iskušenja i krize, ukoliko ste u mogućnosti biti dio ove naše adventske akcije i spremni ste pomoći najstarijima i najranjivijim sugrađanima pozivamo vas na solidarnost i odaziv na ovu našu akciju doniranjem hrane i higijene.
Svi koji žele podržati Crveni križ Vodice u njihovoj brizi za starije osobe i najranjivije koje žive u siromaštvu mogu to učiniti osobnom dostavom hrane i higijenskih potrepština u ured Crvenog Križa Vodice, Obala Ive Juričev Cota 9 (drugi kat, nasuprot ureda matičara) od 08:00 do 15:00 sati ili izravnom novčanom donacijom na namjenski račun otvoren u Zagrebačkoj banci.
HR7023600001502208331
POZIV NA BROJ :00
OPIS PLAĆANJA DONACIJA : Donacija za kupnju hrane
Pozivamo naše građane koji uvijek pokažu solidarnost i brigu o bližnjima da se i ove godine sjete svojih susjeda i rodbine starije životne dobi koji žive sami i razvesele ih u ovim neizvjesnim vremenima. Kolač, voće i mali znak pažnje nekome je malo, a nekome znači tako puno.