Gradsko društvo Crvenog križa Vodice

Obala Ive Juričev Cote, 22211 Vodice
tel. 022 310 325, mob. 099 505 9362

Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu projekta Nove mogućnosti

Grad Vodice objavio je Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu projekta “Nove mogućnosti 4!”

Pozivaju se zainteresirane osobe s područja Grada Vodica da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta “Nove mogućnosti 4!” radni-k/ca za pružanje socijalnih usluga potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u okviru programa Zaželi- prevencija institucionalizacije.

Sve podatke i potrebnu dokumentaciju možete potražiti na slijedećem linku https://www.grad-vodice.hr/gradska-uprava/natjecaji-i-pozivi/2024/ponovljeni-javni-poziv-za-prijam-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijeme-u-sklopu-projekta-nove-mogucnosti

Cilj projekta je pružanje usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu starijima od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom, povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina na području Grada Vodica. Projekt će se provoditi na području Grada Vodica. Projektom će se usluga pružati kroz 34 mjeseca za najmanje 150 osoba pripadnika ciljane skupine. Svaki zaposni radni-k/ca pružat će potporu i podršku za najmanje 6 krajnih korisnika.

Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda plus (85%) i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).